Besök oss på våra sociala medier!
image1

Välkommen till Beautelle


Att kunna erbjuda högkvalitativa nageltillbehör till den svenska marknaden har alltid varit både drivkraften och målet.


Amanda Kouriah - Grundare av Beautelle

Beautelle är ett onlineföretag inom skönhet och hälsa med fokus på nagel- och kroppsvård. Företaget grundades 2013 och gick då under namnet ”Mandis naglar och ting” men bytte 2014 företagsnamnet till Beautelle. Beautelle är självklart registrerad för F-skattesedel samt moms med org. nr. 9301203742.

Vår vision är att alla som vill ska ha möjligheten att på ett enkelt men prisvärt sätt framhäva sin yttre skönhet med kvalitetsprodukter. Vi erbjuder därför produkter för såväl skönhetsintresserade som professionellt utbildade teknologer som exempelvis arbetar i, eller äger, skönhetssalonger. För att kunna satisfiera båda kundsegmenten erbjuder vi i majoriteten av fallen produkter i form av budgetvariant och salongsvariant. Båda kategorierna kan användas av alla oavsett yrkesbakgrund men salongsprodukterna rekommenderas i samtliga fall att användas av yrkesverksamma inom skönhetsbranschen.

Förutom vår onlineshop som du just nu besöker finns vi även på sociala medier. Där delar vi med oss av nyheter, erbjudanden och tävlingar. Det går även att hitta fler kundbilder där Beautelles produkter används. För att följa oss på sociala medier kan ni antingen skrolla ner och klicka Facebook- och/eller Instagramloggan eller klicka er in på följande adresser:

Facebook: http://www.facebook.se/Beautellee
Instagram: http://www.instagram.com/Beautelleee

Har ni frågor, funderingar eller önskemål så tveka inte att höra av er till oss. Vi svarar även genom vår fb-sida!